17.12.12 -ice skating



Salam semua!

Dah lama tak tulis blog. Cis betul. Kekok weh! Wallaaaaaaa..memandangkan blog nampak baru putih bersih lagi berseri, apa kata finaz add one ntry.

Ceritanya bermula..
KLcentral kena tunggu 2 jam sambil makan mekdi dan mengumpat di tweet dengan eg pasal dia. Dia tu kuberi nama saudara saudari cekbum cekbum. eh? salah pulak. tak ingat la lirik dia. Well, panas hati gak masa tu, nasib jenis penyabar kalau tak patah balik dah. Dia pulak sesat dalam KL! punya gigih finaz betanya kat pakcik polis bantuan. End up GPS enset mak dia jadi penyelamat.

So, here we are. Sunway!!
Memang niat dihati nak pegi main ice skating, ingatkan tak jadi sbb orang ramai gila hari tu. Punyalah naik benda pusing-pusing tu memikir samade nak main ice skating atau tak. Macam masalah besar sangat je kan? Finally...

Ice skating***
Bapak ahh! banyak kali jatuh, memang harapan la pulak nak buat pusing-pusing first time main. Sakit kaki, sakit tangan sampai pegi beli tiger balm dekat watson tuuuu. bhahaha! nasib dia urutkan tangan sesikit. Thank you dia!!

Tetiba lapar, pizza hut?
A'ah. Makan pizza hut lepas berice skating. Tapi takde selera makan sebab sebelum makan cerita pasal benda bodoh. serius memasing tak kuat time tu, tapi cuba gagah, gigih serta dedikasi nak belagak kuat. Serius muka poyo bajet kuat.

Dia hantar balik rumah dan kena temu ramah dengan ayah, ibu dan acik jiran. kahkahkah! kita tukar sarung tangan bajet suwit! lepastu dia bagi finaz benda comel.

2 comments:

Lynn Hamzah said...

ciiiiitttt...podah...tgh bersuka ria ler sekarang nie yer...hahahaha...

mochachichifinaz said...

hahaha! sgt ok! ;)