31 Dec 2012 till 1 Jan 2013

Salam semua!



Finaz nak cerita macam mana finaz sambut new year! Awal tahun hari tu, finaz sambut new year dekat Melaka reramai. Well, everything in the smooth progress and I love it. Thank you dia!

31 Dec

Hurm..
Actually, finaz naik KTM dari rumah sampai la Seremban, dari situ dia la ambik and bawak merata. Well, jumpa eg pagi tu. HAHA! konon big surprise la sangat kan. Sanggup kacau eg kat kedai spek. Lepastu dia adahal plak kat seremban 2, ok follow dia setel keje dia kat Amway. Lama la jugak sampai perut bekeroncong.

Lepastu, dia dah siap keje, kita lunch makan secret recipe ajak eg sekali. Sebab time tu memang rindu gila kat eg. Tiap kali pegi seremban mesti terniat nak jumpa eg. Nak citer memacam. Eg tu yang sombong semacam dah sekarang. femes kan.

Selesai sudah, around pukul 5 pm baru bertolak ke Melaka. Lelepak. Amik membe sekola lama dekat UiTM lendu. Seriously, dah lama tak jumpa dia, and end up dapat spend jumpa 2 hari tau dengan arifiah. Thank you dear! Sebelum tu, pergi naik river cruise and malam tu dapat makan ikan bakar dekat dataran apa ntah. dah lupa la korang..hikhikhik.

1 Jan
Tahun baru memang tak sah la pulak kalau tak jam kan? Then lelepak dekat eye on Melaka. Time ni finaz malu. ok! seriously. Tepi laut, hujan gerimis, 1.28 am, 1/1/13,merah.


Malam tu lepak merata sampai subuh tak tido. Then, semata nak tunggu subuh, memasing tak tido tahan mata. Masa ni paling best!! Lepas subuh memasing tido tak ingat sampai tgh hari. Kesian makcik sediakan brekfes tapi kitorang tak bebangun.



Pepagi after brekfes hantar kawan balik UiTM balik dan selepas itu ke bandar Melaka. Naik beca, naik menara taming sari, shopping, a-famosa. haishaishais. Memasing kaki bejalan sampai makan pun dalam kete je itupun makan mekdi. sadis betul. 



Then, dia hantar sampai rumah pukul 11 malam. So, tamat date ke 2.



2 comments: